De 20 vragen aan mama tag

Het is al een ‘ oude’ tag, maar ik blijf dit soort tags erg leuk vinden. Daarom heb ik hem ingevuld voor jullie.

De 20 vragen aan mama tag

 1. Ben je een werkende mama of thuisblijf mama?

  Ik ben eigenlijk een thuiswerk mama.  Ik heb namelijk ook nog een onderneming op paardengebied. Ik maak zelf halsters en hoofdstellen, daarnaast ga ik binnenkort ook mensen intensief begeleiden in de wedstrijdsport. Doordat ik voor mijzelf werk, kan ik mijn eigen tijden in delen en dat vind ik echt heerlijk.2.

 2. Zou je het anders willen

   Nee, absoluut niet. Zoals ik al aangaf vind ik het heerlijk om mijn eigen tijden in te delen. Zo kan ik het precies combineren met Jamie en het werk van mijn vriend. Jamie is ook gewoon thuis en gaat niet naar een opvang. Zo hebben we het gevoel dat we helemaal extra kunnen genieten van zijn baby tijd.

 3. Mijn kind slaapt in zijn eigen bedje wiegje

  Jamie slaapt sinds zijn geboorte in zijn bedje bij ons op de kamer. ik vond dat een erg prettig idee en het advies van veiligslapen.nl is ook om baby’s tot 6 maanden bij de ouders op de kamer te laten slapen. Aangezien we nog tijdelijk in ons huur huis zitten en daar niet erg veel ruimte hebben, slaapt hij nog steeds gezellig naast ons.

 4. De beste aankoop voor je kindje?

  Met stip op 1 zijn dat de Puckababy slaapzakjes. Die heeft hij al sinds zijn geboorte aan en kan niet meer zonder.

 5. Hoeveel kinderen wens je?

  Eigenlijk geen idee. We zijn al heel erg blij met 1 gezonde baby. We zien wel wat de toekomst voor ons in petto heeft. Welkom is het sowieso.

 6.  Date Night ( een uitje alleen met je partner ) Hoeveel dagen per week?

  Geen enkele dag. We zijn allebei ook erg druk met ons werk en de paarden. We zijn dan al lang blij dat we lekker op de bank kunnen hangen.

 7. Favoriete bezigheid van je kindje ?

  Haha, eten! Zodra Jamie eten ziet, gaat hij echt helemaal los. Vooral met brood eten met zijn favoriete beleg: baby appel/peren stroop van de kleine keuken.

 8. Hebben jullie een grotere gezin auto aangeschaft?

  Nee, maar we zijn nog wel zoekende. Ik heb namelijk nu elke keer het gevoel dat we echt bepakt en bezakt op pad gaan. Blijft een zoektochtje voor ons, aangezien de auto ook onze paardentrailer moet kunnen trekken.

 9. Het favoriete eten van je kindje?

  Zoete aardappel en pompoen. Dat vind hij echt heerlijk bij zijn avond eten. Voor de rest kan hij dus niet zonder zijn baby appel/peren stroop. Helemaal een blij ei als hij zijn kinderstoel zit.

 10. Heb je tijdens de zwangerschap een miskoop gedaan?

  Nee, echt waar helemaal niets.

 11. Ben je nu zwaarder of lichter dan voor de zwangerschap?

  Lichter. Ik let ook heel goed op mijn eet patroon en zorg dat ik voldoende beweeg. Er mogen nog een paar kilo’s af en dan ben ik helemaal tevreden. Ben blij dat de zwangerschaps kilo’s er helemaal af zijn.

 12. Wat is je droomvakantie met je kindje?

  Kroatië! Ik ging zelf als klein meisje vaak op vakantie naar Kroatië. Ik zou daar graag ook een keer met Jamie heen willen. Het voelt echt als een tweede thuis land.

 13. Wat is je droomvakantie zonder kindje?

  Die heb ik niet. Ik kan me niet voorstellen om zonder Jamie op vakantie te gaan. Dus samen naar Kroatië.

 14. Wat is er veranderd in je leven sinds je mama bent?

  Ik heb moeten leren om alles beter te plannen. Ik ben zelf namelijk ook nogal een chaoot wat plannen betreft. Daardoor kom ik mijzelf wel eens tegen.  Sinds Jamie er is moet ik dus alles wel structureel plannen en moet zeggen dat gaat steeds iets beter.

 15. Mijn hart smelt als ik…………………..(maak de zin af)

  Jamie met zijn vrolijke/lieve gezichtje s’morgens zie. Eigenlijk smelt ik altijd als hij mij aankijkt.  Er is niks mooiers dan je eigen kind.

 16. Waar shop jij de leukste kinderspullen?

  Kleding shop ik het liefst bij Orange Mayonnaise . Voor ander leuke spulletje mag ik erg graag op internet struinen bij kleine shopjes.

 17. Favoriete mama make-up?

  Bio Oil tegen de zwangerschaps striemen. Qua make-up zweer ik bij eyeliner en mascara. dan zie ik er nog een beetje wakker uit, haha

 18. A – merk of huismerk?

  A merk voor Jamie zijn verzorgingspulletjes en voor mijzelf wil ik nog wel eens een huismerk kopen. Net als in de supermarkt wil ik voor ons zelf best een huismerk mee nemen. Voor Jamie neem ik altijd een A merk. Waarom? Geen idee, het zal wel een bepaald gevoel zijn. Dat is natuurlijk ook precies waar de A-merken op inspringen.

 19. Heb je altijd een kinderwens gehad?

  Ja dat wel, maar ik wilde ze niet te vroeg en niet te laat. In ieder geval wilde ik voor mijn 35e moeder worden. Dat is dus gelukt. Niet dat je zoiets kan plannen.

 20. Wat is het leukste aan het moederschap?

  Alles! Ik vind sinds Jamie er is dat het leven net wat mooier is. Mijn vriend zegt altijd: als dat jongetje lacht, straalt de hele wereld!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s